PRIVE HULPVERLENING

Privé begeleiding

Zijn er privéomstandigheden die een negatieve invloed hebben op uw persoonlijke functioneren tijdens het werk? Bijvoorbeeld schulden, verslaving, relatie- of leefstijl problemen?

Centrum voor Werk helpt u om de problemen beheersbaar te maken, bespreekbaar te maken met uw werkgever én samen te werken aan een werkbare oplossing.

ONZE WERKWIJZE

In een vertrouwelijk intakegesprek bespreken we uw problemen en de invloed hiervan op uw privéleven en werksituatie. We bespreken welke hulpbronnen (evt. uw werkgever) er zijn en welke professionele begeleiding wenselijk is.

Vervolgens maken we in samenspraak met u een plan van aanpak, om stap voor stap te werken aan de oplossing of verbetering van uw situatie.

UW RESULTAAT

U ontvangt een persoonlijke en professionele begeleiding, gericht op het oplossen of beheersbaar maken van uw problemen. Een belangrijk uitgangspunt hierbij is het behoud van uw baan, inkomsten en werkvoldoening.

Wilt u meer informatie over het onderwerp Privé hulpverlening?
Vul dan s.v.p. hieronder uw gegevens in, zodat we u kunnen informeren over de mogelijkheden.

Vul hier uw naam in (*)

Vul hier uw organisatie in (*)

Vul hier uw emailadres in (*)

Vul hier uw telefoonnummer in (*)

VOOR WERKNEMERS

Centrum voor Werk begeleidt werknemers in tal van situaties, die van invloed kunnen zijn op hun carrière.

We helpen u bij ontwikkelingen of koerswijzigingen in uw loopbaan, o.a. op het gebied van: persoonlijke ontwikkeling, loopbaanbegeleiding, coaching, re-integratie en privé problemen die uw werk beïnvloeden.