PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Persoonlijke ontwikkeling

Wilt u uw vaardigheden en competenties verder ontwikkelen en daarmee uw carrière een extra impuls geven én van meerwaarde zijn voor uw werkgever?

Centrum voor Werk kan u adviseren over de stappen die u hierbij kunt nemen. We verzorgen zelf een groot aantal trainingen én adviseren en bemiddelen bij de selectie van andere trainingen en opleidingen.

ONZE WERKWIJZE

Op basis van een inventarisatie van uw ontwikkelwensen, en – indien van toepassing – de opleidingsdoelstellingen van uw organisatie, stellen we in overleg met u een persoonlijk ontwikkelplan samen.

We helpen u bij de selectie van de juiste trainingen en opleidingen, die positief bijdragen aan uw persoonlijke- en loopbaanontwikkeling.

UW VOORDELEN

U ontvangt een onafhankelijk advies over de training en opleiding, die het beste aansluit bij uw persoonlijke ontwikkelwensen. We adviseren desgewenst tevens uw werkgever over het nut en/of de noodzaak van deze ontwikkeling.

Wilt u meer informatie over het onderwerp Persoonlijke ontwikkeling?
Vul dan s.v.p. hieronder uw gegevens in, zodat we u kunnen informeren over de mogelijkheden.

Vul hier uw naam in (*)

Vul hier uw organisatie in (*)

Vul hier uw emailadres in (*)

Vul hier uw telefoonnummer in (*)

VOOR WERKNEMERS

Centrum voor Werk begeleidt werknemers in tal van situaties, die van invloed kunnen zijn op hun carrière.

We helpen u bij ontwikkelingen of koerswijzigingen in uw loopbaan, o.a. op het gebied van: persoonlijke ontwikkeling, loopbaanbegeleiding, coaching, re-integratie en privé problemen die uw werk beïnvloeden.