GRATIS ARBO-ABONNEMENT

Bent u op zoek naar een voordelig alternatief voor uw huidige arbodienst, zonder abonnementskosten en zonder minimale contractperiode?

Centrum voor Werk biedt u deze mogelijkheid en verzorgt een volledig pakket arbodiensten, waarover u op afroep kunt beschikken. Ons team van casemanagers, bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen en andere arbo-professionals staat volledig tot uw beschikking.

ONZE AANPAK

Op basis van een (telefonisch) intakegesprek, bepalen we welke ondersteuning op het gebied van Verzuim, Veiligheid en Vitaliteit u wenst af te nemen. We maken afspraken over de uitvoering, het gebruik van een online verzuimsysteem, de bewaking van de Wet Verbetering Poortwachter en de onderlinge communicatie.

UW RESULTAAT

U neemt alleen die diensten af, die van belang zijn voor uw organisatie. Alle kosten worden vooraf duidelijk gecommuniceerd zodat u weet waar u aan toe bent. U heeft professionele begeleiding op afroep beschikbaar, op die momenten dat dat nodig is.

Wilt u meer weten over ons gratis Arbo-abonnement?
Vul dan s.v.p. hieronder uw gegevens in, zodat we u kunnen informeren over de mogelijkheden.

Vul hier uw naam in (*)

Vul hier uw organisatie in (*)

Vul hier uw emailadres in (*)

Vul hier uw telefoonnummer in (*)

ARBODIENSTVERLENING

“Gezonde, vitale en gemotiveerde medewerkers presteren beter, verzuimen minder, kunnen een hoger werktempo aan, maken minder fouten, zijn flexibeler en breder inzetbaar en dragen daardoor vaak bovengemiddeld bij aan het rendement van uw organisatie”

Met deze wetenschap als uitgangspunt helpt Centrum voor Werk u bij het ontwikkelen en uitvoeren van een effectief bedrijfsgezondheidsbeleid, waarbij we praktische diensten en oplossing bieden op het gebied van arbeidsomstandigheden, veiligheid, én vitaliteit.