RECRUITMENT

Recruitment

Centrum voor Werk kan de werving, selectie en beoordeling van nieuwe medewerkers voor u uit handen nemen. Onze ervaren recruiters helpen u de juiste persoon voor uw vacature te vinden.

We maken hierbij gebruik van onze eigen vacaturedatabase, maar zoeken ook daarbuiten en schakelen onze netwerken in om snel passende kandidaten voor u te vinden.

ONZE AANPAK

We inventariseren uw wensen rondom de werving van nieuw personeel. We maken hierbij gebruik van het door u opgestelde functieprofiel, of helpen u bij het formuleren hiervan.

We kiezen vervolgens in overleg op welke wijze we de werving vorm gaan geven, via welke kanalen we gaan zoeken en welke vorm van beoordeling we gebruiken.

UW RESULTAAT

We zoeken doelgericht naar passende kandidaten voor uw openstaande vacatures.

Uw organisatie komt in contact met gekwalificeerde en gemotiveerde sollicitanten, waaruit u uw nieuwe medewerker(s) selecteert.

Wilt u weten wat onze recruitment diensten voor uw organisatie kunnen betekenen?
Vul dan s.v.p. hieronder uw gegevens in, zodat we u kunnen informeren over de mogelijkheden.

Vul hier uw naam in (*)

Vul hier uw organisatie in (*)

Vul hier uw emailadres in (*)

Vul hier uw telefoonnummer in (*)

ARBEIDSBEMIDDELING

Voor organisaties die op zoek zijn naar nieuw personeel, biedt Centrum voor Werk een compleet pakket diensten aan.

Van het gratis plaatsen van uw vacatures op onze vacaturebank, via het uitbesteden van de werving en screening van personeel, tot aan het flexibel verlonen van uw personeel via onze uitzend- en payrollservice.