LOOPBAANCOACHING

Loopbaancoaching

Is solliciteren alleen voldoende? Of zou een uitgebreidere ondersteuning van je loopbaan op zijn plaats zijn?

In onze loopbaancoachingstrajecten geven we je een individuele en intensieve begeleiding, om zo je kansen op een nieuwe baan zo optimaal mogelijk te maken.

Hoe gaan we te werk?

Nadat je hebt nagedacht over je ideale baan (waar wil je graag werken, of welke vacature spreekt je aan?) gaan we gericht aan het werk:

  • Je leert een motivatiebrief te schrijven die past bij de functie en die je verbindt met de organisatie
  • Je leert een perfect en volledig up-to-date cv te maken, waarin jij je onderscheidt ten opzichte van al die andere sollicitanten
  • Je leert effectief gebruik te maken van social media, zoals LinkedIn en Twitter. En je leert ermee netwerken!
  • Ten slotte word je voorbereid op het voeren van een sollicitatiegesprek en krijg je handvatten voor het onderhandelen over de arbeidsvoorwaarden

Wat heb je daarvoor nodig?

De motivatie om in korte tijd (3 individuele sessies van 1,5 uur) veel te leren en hard te werken. Er is namelijk geen tijd meer te verliezen!

Wat krijg je ervoor terug als je in dit coachtraject stapt?

Kennis en inzicht hoe je succesvol de arbeidsmarkt betreedt. We zorgen ervoor dat je straks optimaal staat voorgesorteerd om die nieuwe baan te scoren!

Wilt u meer informatie over onze loopbaancoaching?
Vul dan s.v.p. hieronder uw gegevens in, zodat we u kunnen informeren over de mogelijkheden.

Vul hier uw naam in (*)

Vul hier uw emailadres in (*)

Vul hier uw telefoonnummer in (*)

VOOR WERKZOEKENDEN

Bent u op zoek naar een nieuwe baan en kunt u daarbij onze hulp en ondersteuning gebruiken? Centrum voor Werk biedt hiervoor diverse vormen van dienstverlening aan.Zo kunnen we u bijvoorbeeld trainen en coachen om zelfverzekerder en succesvoller te solliciteren.

Ook kunt u zich inschrijven als Werkzoekende in onze Vacaturebank om zo gevonden te worden door werkgevers die op zoek zijn naar nieuw personeel. Daarnaast organiseren we in diverse regio’s netwerkinitiatieven om werkzoekenden en werkgevers met elkaar in contact te brengen.